Skip to main content Skip to search

myNUDGE

myNUDGE

BLI MER BEVISST OVER DIN EGEN INNSATS

myNUDGE

myNUDGE er en tjeneste som hjelper alle ansatte til å bli mer bevisste på sin egen innsats. Gjennom elektroniske påminnelser kan ansatte vurdere sin egen innsats og motivere seg selv til å bli bedre innenfor områder det skal skje endring på. myNUDGE er ikke et rapporteringsverktøy som kontrollerer og bedømmer ansattes eller lederes prestasjoner. Det er derimot et verktøy som dytter alle ansatte ut av komfortsonen og dårlige vaner og inn i gode rutiner og prosesser.

myNUDGE er en meget fleksibel tjeneste som kan brukes til å rette laserfokus mot viktige satsningsområder som for eksempel salg, kundeservice og sikkerhet. Kanskje dere har selgere med forbedringspotensial? Eller en beste praksis for kundeservice/kundebehandling som ikke alltid blir fulgt? Hender det at noen slurver med sikkerhetsprosedyrer? Innholdet i myNUDGE kan enkelt tilpasses deres behov og ikke minst endres underveis. I NUDGEit mener vi oppfølging og justering av tjenester underveis er helt avgjørende for å oppnå ønsket effekt og resultat.

myNUDGE er meget enkelt å forholde seg til for virksomheten og krever ingen installering eller ekstra programvare ettersom det sendes ut via SMS eller epost.

SLIK FUNGERER DET

VI FINNER UT

Vi finner ut i fellesskap hvordan innholdet i myNUDGE bør utformes for å møte deres behov og mål

VI TESTER UT

Vi tester ut myNUDGE på et mindre utvalg først for å forsikre oss om ønsket effekt

EVENTUELLE ENDRINGER

Vi gjør eventuelle justeringer og tester myNUDGE i utvalget på nytt

VI LANSERER

Vi lanserer myNUDGE for alle som er aktuelle

SPESIALTILPASS EN myNUDGE

Vi holder tett kontakt under hele prosessen fordi vi tror at oppfølging er viktig for å
kunne tilpasse våre tjenester best mulig.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]