Skip to main content Skip to search

OM NUDGEit

OM VIRKSOMHETEN

Nøkkelen til suksess er rask læring, innovasjon og endring. Virksomheter som mestrer dette, kjennetegnes av en growth kultur. Våre tjenester bygger på solid forskning innen atferdspsykologi og atferdsøkonomi.

NUDGEit kartlegger og analyserer kulturen i virksomheten som helhet og i mindre team. I tillegg er våre tjenester utformet for å dytte (nudge) ansatte inn i gode prosesser og rutiner, uten at de skal oppleves som tidkrevende tiltak som det er vanskelig å se effekten av. I NUDGEit tror vi ikke at folk presterer best hvis de blir målt, evaluert og rangert. Vi tror at medarbeidere kan evaluere seg selv og bidra til en growth kultur.

Astrid Lehre

Daglig leder

astrid@nudgeit.no
+47 918 36 140

Astrid Lehre har lang erfaring fra store, nasjonale og internasjonale selskaper som KPMG, DNB NOR og Evry. Hun vet hva som driver prestasjoner og vellykkede omstillingsprosesser. Astrid har økonomiutdannelse fra Handelshøyskolen BI og en Executive MBA. I tillegg har hun vært statsautorisert revisor siden 1988.

Jon Ivar Johannsen

Fagansvarlig

jonivar@nudgeit.no
+47 928 39 173

Jon Ivar brenner for ledelse og atferdsendring. Han har lang erfaring som leder og har blant annet vært utviklingsdirektør i SAS. Jon Ivar har skrevet 14 bøker om prestasjonsutvikling, kundelojalitet og atferdsøkonomi. Den siste boka hans er bestselgeren Mestringskoden. Han er utdannet fra Krigsskolen og Handelshøyskolen BI.

Kari Gundersen

Key Account Manager

kari@nudgeit.no
+47 918 36 140

Kari har lang erfaring innen økonomi og salg, blant annet fra Telenor. Hun er opptatt av god kundedialog og ryddige prosesser. Kari har økonomiutdanning fra Handelshøyskolen BI.

Bård Fyhn

Fagansvarlig

bard.fyhn@nhh.no
+47 934 13 560

Bård er PhD stipendiat ved NHH Norges Handelshøyskole, der han forsker på psykologisk trygghet i team. Han er utdannet offiser fra Sjøkrigsskolen og siviløkonom fra NHH. Gjennom 15 år i Forsvaret har han blant annet tjenestegjort på fregatt og i internasjonal operasjon, samt flere år som lederutvikler ved Sjøkrigsskolen. Bård underviser i masterkurset «Ledelse og lederpsykologi» ved NHH, driver aktivt med forskningsformidling, og holder foredrag innen ledelse og teamutvikling.

Ingunn Sandaker

Faglig samarbeidspartner

Professor Ingunn Sandaker er programdirektør for masterprogrammet læring i komplekse systemer ved OsloMet – storbyuniversitetet. Tidligere har hun jobbet som rådgiver på lederopplæring og ytelse i Statoil og Phillips Petroleum Co. i Norge og som konsulent innen topplederprogrammer i norske energiselskaper.

Kenneth Opsahl

Prosjektleder

Kenneth har hatt en rekke ledende stillinger i internasjonale selskap, bl.a. konserndirektør salg i Adecco. Han var ansvarlig for utvikling av konsernets salgsstrategi og all salgsopplæring i selskapet. Han har trent selgere og ledere i over 15 år og var med på å løfte Adecco fra nykommer til markedsleder i Norge. Kenneth er utdannet diplomøkonom fra BI, med masterspesialisering innen strategisk ledelse i tillegg til ulike lederprogrammer fra IMD i Lausanne.

Anders Mørk

Prosjektleder

Anders brenner for salg og alt som har med utvikling av mennesker i salg å gjøre. Anders har vært selger, regionsansvarlig og salgssjef i ulike bedrifter. Selskap som TNT Express, Merkantildata og Diners Club står alle for kvalitet i salget, med ulik grad av dytting og ikke minst, intern kultur. Han har vært salgstrener i 16 år og er utdannet handelsøkonom.

Erik Møller

Prosjektleder

I over 30 år har Erik bistått ledere, team og organisasjoner i endrings- og utviklingsprosesser. Han har forfattet to bøker: Ta Utfordringen – håndbok for resten av livet (1998) og Pepp-effekten – lær deg å koble ut, lade opp og nå dine mål! (2000). I tillegg har han utviklet en serie instruksjonsprogrammer med mentale treningsteknikker for ledere og idrettsutøvere. Erik har utdanning fra USA i mikrobiologi, psykologi og musikk (BA), med videreutdanning i familieterapi, NLP coaching, løsningsfokusert ledelse og som mindfulness lærer.